Vélemények Búzafű fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Pataki Andrea, Budapest – Migrén, Puffadás, Vérszegénység, Bőr és haj

„A búzafű valódi csodaszer! Elképesztő mértékben járul hozzá az egészségem javításához. Mióta iszom jókedvű és kiegyensúlyozott vagyok. A rendszeres migrénes fejfájásom pár hét után megszűnt és azóta se tért vissza. A korábbi állandó puffadásom is a múlté, és teljesen rendben van az emésztésem. Régebben kissé vérszegény voltam, ma már a labor szerint sincs ennek nyoma sem. Nem is vagyok már cseppet se fáradt, vagy levert. Ráadásul a búzafű nem csak egészséges, de még a szépségnek is jót tesz, hiszen bőröm is sima, tiszta és feszes, a hajam pedig erőtől ragyogó, és nem is töredezik már. Szóval nálam a búzafű ital nem maradhat el, és már az ízét is megszoktam.”

Kiss Edina, Tata – Elsavasodás, Székrekedés, Jobb alvás, Fogyás

„Úgy éreztem, hogy muszáj vagyok valamit tenni a felhalmozódott mérgekkel és a savakkal a szervezetemben, mert egyre rosszabbul voltam, és ezt már mások is látták rajtam. A búzafűről sok jót hallottam, így emellett döntöttem. És nem bántam meg, sőt! Eleinte volt kis émelygés, hányinger, de csak pár napig tartott, utána pedig egyre több energiám lett, és valahogy jobb lett a kedvem, hangulatom is. Aztán elmúltak a rendszeres fejfájásaim, megszűnt a székrekedésem és a felfúvódás, sokkal nyugodtabb vagyok és jobban is alszom. Ja és 8 kilót adtam eddig le és folyamatosan mennek le a felesleges kilók rólam.”

Tóth Balázs, Harkány – Allergia, Több energia

„Kiskorom óta allergiás vagyok, nem vészesen, de néha gyógyszert is kellet szednem rá. Olvastam róla, hogy a mérgek eltávolítása szervezetünkből, és az immunrendszer erősítése javíthat az allergiás állapoton. Ezért kezdtem főként fogyasztani a búzafüvet, és kis idő múlva valóban enyhültek az allergiás panaszaim. Ma már nagyon ritkán tör rám például a tüsszögés, de akkor is hamar elmúlik, szóval tulajdonképpen szinte megszűntek az allergiás tüneteim. És egyébként pedig sokkal több az energiám, és nagyobb a teljesítőképességem.”

Kulcsárné Bakos Dóra, Debrecen – Immunerősítés

„A két kislányom és én is gyakran elkaptunk fertőzéseket, különösen a téli hónapokban. Ezért kerestem valami immunerősítőt. A búzafű mellett döntöttem, mivel ez méregtelenít és lúgosít is. Azóta valóban alig-alig voltunk betegek, de ha mégis, akkor is csak enyhe formában és gyorsan zajlott le. Ezen felül pedig a lányok is és én is sokkal jobban bírjuk a mindennapokat, nem fáradunk el még estére sem. Azóta már az apukájuk is elkezdte inni, és hasonló tapasztalatai vannak neki is.”

Katona József, Fehérvár – Vitalizálás, Ízületek, Emésztés

„Ahogy teltek az évek egyre több egészségügyi probléma kínzott, és egyre fáradtabbnak, erőtlenebbnek éreztem magamat. Sokan mondták, hogy ez az öregedéssel jár együtt, de én nem így gondoltam. A búzafüvet a lányom ajánlotta és hozta nekem, én pedig rögtön elkezdtem fogyasztani. Eleinte még gyengébbnek éreztem magamat, de ez hamar elmúlt. Majd pedig egyre több energiám lett, az emésztésemen is sokat javított, ráadásul a már régóta fájó ízületeim is sokkal kevésbé fájnak már, így jobban tudok mozogni is. Összességében nagyon jónak érzem a búzafűlevet, és biztosan folyamatosan fogom fogyasztani, mert ez tényleg védi az egészségemet.”

Kátai Noémi, Ecser – Stressz kezelése

„Elég stresszes az életem, néha nagyon ki tudtam borulni, és már a nyugtatóktól sem riadtam vissza. De szerencsére a barátnőm hozott nekem búzafüvet, mert ő már régóta issza, és tudta, hogy nagyon jó az idegrendszernek is. És valóban néhány hét, talán 1 hónap fogyasztás után azt vettem észre, hogy valahogy már nem bosszantanak fel azok a dolgok, amikért addig meg tudtam néha őrülni. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem, néha én se ismerek magamra. De nagyon szeretem ezt és a környezetem is örül a változásnak.”

Baloghné Német Hajnalka, Gödöllő – Öregedésgátlás, Ráncok, Fogyás, Energia

„Egyre jobban zavart az évek múlása, a kialakuló ráncok és a gyarapodó kilók látványa. Tudtam hogy ezeket igazán csak belülről lehet kezelni, ezért választottam a búzafüvet. Azóta rendszeresen fogyasztom és valóban érzem, látom a fiatalító hatását magamon. A bőröm azóta sokkal szebb, feszesebb s az apró ráncok szinte teljesen eltűntek. A hajam is jóval erősebb, csillogóbb, igaz pakolásként is szoktam a búzafüvet rá alkalmazni. És nemcsak hogy megállt a súlygyarapodás, de még fogyni is elkezdtem szépen lassan, de biztosan. Már többen kérdezték, hogy mi a titkom, mert mostanában csak úgy ragyogok, és kész energiabomba vagyok. A titkom a búzafű, ami nálam már kihagyhatatlan részét képezi a napnak.”

Fülöp Ágnes, Kistarcsa – Vérszegénység, Több energia, Hajhullás

„Már évek óta szenvedtem a vérszegénységtől, vénásan is kaptam különféle vitaminokat, de így is csak alig értem el a szükséges értékeket. Persze fáradt és levert voltam, a frontok pedig különösen megviseltek. Természetes megoldást kerestem, és láttam, hogy a klorofill milyen eredményes lehet a vérszegénység kezelésében. Ezért kezdtem el fogyasztani a búzafűlevet, és bizony nem kellett csalódnom. Néhány hét után már sokkal energikusabbnak éreztem magamat, és csak nap végén éreztem némi fáradtságot. A vérképem is egyre jobb, de ez már meg se lepett persze. A hajhullásom is elmúlt végre, szóval nekem eddig nagyon bevált a búzafű ital.”