Búzafű + Búzafűlé képek

A búzafű egy fantasztikus szuperélelmiszer, mely elképesztő mértékben képes méregteleníteni és lúgosítani szervezetünket. Emellett pedig feltölti valamennyi sejtünket létfontosságú tápanyagokkal és éltető oxigénnel.

A búzafű telis-tele van olyan nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, fehérjékkel, rostokkal és antioxidánsokkal, melyek jelentős mértékben járulnak hozzá szervezetünk egészségének és egyensúlyának megteremtéséhez.

A búzafű legfőbb erényei között említendő meg kivételes méregtelenítő és lúgosító hatása, melyeket főként roppant magas klorofilltartalmának köszönhet. A klorofill rengeteg napenergiát tárol magában, s molekulája csupán egy atomban különbözik az emberi hemoglobinétól. Ennek köszönhetően rendívül gyorsan és hatékonyan serkenti a vérképzést szervezetünkben, így vérszegénység esetén is hamar segíthet.

A búzafű fogyasztásának megszámlálhatatlanul sok előnye, jótékony hatása van, hiszen azáltal, hogy megtisztítja szervezetünket a lerakódott mérgező anyagoktól, és helyreállítja testünk sav-bázis egyensúlyát, végre fellélegezhetnek sejtjeink, és energiával töltődhetnek fel. 

Mindezeknek köszönhetően a búzafűvel jelentősen lassíthatjuk az öregedés folyamatát, energiával tölthetjük fel teljes szervezetünket, így fittebbekké, egészségsebbekké és kiegyensúlyozottabbakká válhatunk, s nem csupán testileg, hanem lelkileg is.

A Mannavita Búzafű Italpor elkészítése és fogyasztása is roppant egyszerű és gyors, így bárki könnyedén beillesztheti napirendjébe, s érezheti megannyi áldásos, egészséget támogató hatását. 
torolni
torolni
torolni
torolni
torolni