Modele de mana curenta fier forjat

Ramuri intermediare * diametru 12 mm. Curenta fier de mana * diametru 40 mm. Nuante diferite de Vopsea fier vopsit manuel + * patinare. Modèle prelucrat manuel. Curenta fier de mana. Nuante diferite Vopsea. Fier vopsit manuel. Norme Elementi. Mana curenta de lemn (stejar masiv). Nuante diferite de Bait + Lacuire.

Nuante diferite de Vopsea. * O trepta cu dimensiunile 300/1000 mm de 30 mm grosime = 75 euro * metrul linéaire de contratreapta 1/2 = 20 euro-20 mm grosime * metrul linéaire de plinta = 5 euro-20 mm grosime * metrul Patrat de Podestat = 110 Euro-30 mm grosime * Bait écologique PN106 pe baza de Rasini in dispersie apoasa pentru Tratamentul préventives al lemnului. * Lac Ecologique pentru intérieur Sayerlack (Italia). Momentul Ideal montajului este inainte de lavabila, in perioada finisajelor. Se pot monta PE treapta sau latéral, Dar este indicat montajul latéral deoarece pastreaza treapta Libera. Pentru montajul latéral este necesar un spatiu de aproximativ 15 cm intre cele doua rampe. Termen de executie: 7-10 zile lucratoare DIN momentul platii avansului. . Garantia oferita lucrarilor noastre este de 10 Ani.

Preturile incluent transport si montaj dans Bucuresti si Ilfov. Traditia de sute de Ani a mesterilor fierari se amesteca cu perfectia ultimelor gorodskaya in a va oferi, la comanda dumneavoastra MODELE UNICE in Romania. Dar un produs DIN fier forjat nu este doar un element de continuitate catre o Lume mai Nobila, ci si o Opera de Arta, UNICA si extraordinara, a Carei valoare este Data de mult mai mult decat simpla sa utilitate. Mai mult, posibilitatile de lucru cu fier forjat sunt nelimitate: porti, USI, balustrade, COPERTINE, Ornamente de Gradina-pentru un plus de Lux, atmosfera si décor, Alegerea Optima este un obiect DIN fier forjat..