Modele de verighete din aur alb

Bijuteria este superba si chiar mi-a depasit asteptarile. Parere impartasita si de persoana pentru care am achizitionat-o. De un Real ajutor a fost si vizita in magazinul din Bucuresti, deoarece am putut sa IMI fac o idee mult mai buna legat de ce inseamna un diamant, ce inseamna fiecare C, etc. Multumim si ne auzim inainte de Nunta PT verighete. Cu respect, va trimit acest email pentru a va multumi pentru Absolut tot ce ATI facut pentru mine cu complimente pentru inelul meu de logodna. AM 08h51 mari emotii pana sa intru in posesia lui, dar dupa ce l-am primit, mi-am dat seama ca am colindat degeaba magazinele, nu am vazut un Inel asemanator cu ce mi-am Dorit, respectiv cu acesta. Inca nu am purtat verighetele achizitionate, Dar se va intampla in curand. 🙂 Ce va pot spune este ca am fost f multumita si placut surprinsa, atat de servicii, cat si de rezultat. ATU-ul dvs (si Sper sa-l pastrati) Considérez ca este grija deosebita PTR client si dorinta de Reala de a crea bijuterii personalizate care sa imbine dorintele clientului cu bunul rafale. Colaborarea MEA cu ADN Paula mares a fost de exceptie: profesionalism, creativitate, Bun rafale, eficienta si, nu in ultimul rand, grija PTR client/Personalizare. Nu-mi ramane decat sa va urez mult succes si sa mentineti Decker réel de performanta! Numai bine, va putem ajuta sa cumparati Setul de verighete Dorit.

Consultantii nostri de vanzari, Impreuna cu designerii si maestrii bijutieri, va stau la dispozitie ORAR Tin sa va multumesc mult pentru ajutorul si rabdarea acordata. Site-ul e Intuitiv, si usor de folosit. Ce démarcation site-ul Diamante.ro fata de celelalte PAGI de Internet Care acopera acelasi domeniu, este grija pentru informare a clientului. De la dumenavoastra am reusit sa aflu cum sa Aleg diamantul pe care il vroiam. Momentan inca nu am oferit inelul persoanei in cauza. Dar sunt convins ca va indragi acest Inel. Cat despre mine, ERAM ca un Copil dans asteptarea cadoului de craciun. Stiam ce urma sa fie en Cutia Primita, Dar aveam emotii. A fost primul diamant DIN viata MEA, si sunt foarte Multumim de rezultat. Buna Ziua, ca impresii despre experienta cumpararii Inel de la D-voastra pot spune urmatoarele:-mi-a placut transparenta si multitudinea de informatii oferite de site-ul diamante.ro-filtrarea totusi are trebui imbunatatita, diamantul de pe bara de filtrare de la “cauta Diamante” ar trebui Poutine ajustat/ingustat-clipurile cu prezentarea inelelor sunt foarte folositoare deoarece Arata mai bine adevarata FATA a inelului-mi-a placut promptitudinea in operarea raccourcis si ajutorul personalului cu informatiile necesare.-pana acum calitativ nu am ce REPROSA lucrarii (inelul de logodna cu diamant) si sper ca nici sa nu fie nevoie. Inelul este superbe.

Sambata s-un intamplat “intamplarea”… Am fost la un restaurant Dragut si mai Select; am fost singurii DIN salon, Lumea Era afara PE Terasa; la un moment dat, aveam inelul in mana la mine si nu se vedea-am intrebat-o cat de mult si-AR dori sa ne impartim bucuriile si necazurile Impreuna. Mi-a spus ca ISI doreste… Si atunci i-am Sarut mana stanga si i-am pus inelul PE deget. Cand i-am dat Drumul la mana il avea PE DEGETEL. A inceput sa planga si mi-a reprochsat in prima Faza ca i-am stricat rimelul-évidente glumea. I-a placut si EI foarte mult, nu se astepta nici la Inel si nici la Gest in sine. Frumos multumesc! Bine a fost totul, Desi, sincer, AM 08:00 o mica strângere de inima sa Cumpar tocmai o bijuterie de PE Internet, Dar Când am primit-o mi-am dos si mi-am dat seama ca nu a fost o înselatorie.